Search

Detalii Control Iluminat

 

Lumina joacă un rol extrem de important în designul unei case. Activarea luminii pe diferite zone ale casei în funcție de necesități, în funcție de sezon sau ore, este un element important în editarea scenariilor de iluminat. Singura limită este imaginația proprietarului iar noi vă punem la dispoziție instrumentele pentru a vă orchestra propria simfonie de lumini.

 

Luminile sunt aprinse de la butoanele ergonomic instalate în fiecare cameră. Avantajul major este faptul că oricând pot fi asociate unor butoane comenzi multiple sau scenarii adică, aprinderea dintr-un singur buton a mai multor lumini sau stingerea tuturor luminilor sau activarea unor scenarii (petrecere, sarbătoare, iluminat monumental etc.) De asemenea permite integrarea cu sistemele de securitate – se aprind diferite lumini pe perioada prestabilită la evenimente generate de sistemele de securitate.

 

 

Controlul jaluzelelor și parasolarelor
Nivelele de iluminare sau umbrire într-o încăpere pot fi realizate automat în funcție de iluminarea solară sau după diferite scenarii prestabilite. De asemenea avem control din butoane, touch screen sau telefon.

 

 

 

Pentru simulări ale sistemelor din CASA INTELIGENTĂ nu ezitați să ne contactați sau să ne vizitați la showroom-ul nostru.