Search

Detalii Control Temperatură

 

 

Confortul termic este punctul de plecare. Economia de energie este bonusul!

 

Un sistem automatizat vă asigură o temperatură stabilită în fiecare încăpere după preferința ocupanților, indiferent de orientarea spațiului, suprafața vitrată, etc.

Detalii: Regimul normal sau economic funcționează după un scenariu prestabilit de proprietar. Modificarea temperaturilor poate fi efectuată simplu, direct pe senzor sau de pe telefonul mobil.

 

Elementele unui ,,Sistem de control temperatură” 

Senzori de cameră, termostate, controllere, actuatoare, termomotoare, vane cu 2-3 căi etc.

 

Sisteme de control termic implementate și recomandate:

1.Soluții cu interconectarea elementelor printr-un bus de date KNX, folosind echipamente de la producători renumiți atât prin designul cât și prin fiabilitatea produselorGIRA, SCHNEIDER, MERTEN, SIEMENS, LEGRAND, BTCINO.

 

2.Soluții cu interconectarea elementelor prin bus de date SCS: BTCINO.

 

3.Soluții de interconectare clasică a elementelor sistemului de control termic.

Această soluție este o variantă care poate fi realizată cu un cost mult mai redus. Se poate realiza controlul zonal al temperaturilor și, în funcție de termostatele alese, se pot programa intervale de timp cu temperaturi dorite pe fiecare zonă. Această variantă nu asigură vizualizarea și controlul  de la distanță a temperaturilor.

 

Pentru simulări ale sistemelor din CASA INTELIGENTĂ nu ezitați să ne contactați sau să ne vizitați la showroom-ul nostru.