Search

Management Spa

Prin instalarea unei soluții de tipul Management Spa putem garanta un control precis asupra costurilor de management al centrului, asupra accesului clienților și asigurarea confortului deplin al acestora în cadrul SPA-ului. Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne!

 

Control Acces SPA
Pasul 1:

Clientul va primi o brățară siliconică în care este integrat un cip RFID. Achită taxa de intrare și în acel moment brățara devine activă și clientul primește bon fiscal. La apropierea brățării de antena poziționată în dreptul turnichetului, se deblochează turnichetul și clientul are acces în SPA. În același timp se deschide un cont pentru deținătorul brățării.

Control vestiare cu cheie electronică
Pasul 2:

Clientul ajuns în vestiar, apropie brățara de cititor. În acel moment apare întipărit pe afișaj numărul dulapului care aparține acum clientului. În același timp dulapul a fost descuiat și clientul își depozitează hainele și bagajele.

Dulapul închis, se încuie automat și se va deschide doar la o altă apropiere a brățării de antena cititoare

Centru de relaxare
Pasul 3:

Clientul trece în centrul de relaxare unde se distrează și beneficiază de serviciile oferite, consumă băuturi și alimente fără grija portofelului și a cheilor.

Consumația este posibilă doar după prezentarea brățării obținute la intrare.

Plecarea de la SPA

Pasul 4:

La plecare, se prezintă brățara electronică la casă.

Se va lista un document care conține contravaloarea serviciilor și a consumației în intervalul de timp petrecut în centrul de recreere.

După încasarea banilor și emiterea bonului fiscal, este autorizată ieșirea.

De asemenea se pot taxa timpii suplimentari petrecuți în SPA ( dacă există asemenea reglementări ).

 

Pasul 5:

Local sau din rețea, se pot utiliza rapoarte referitoare la încasări, plăți, servicii, produse vândute, număr de clienți, densitate de clienți pe ore sau pe perioade definite etc.

Prețul soluției Software SPA Management pornește de la 3500 lei ( la care se adaugă TVA ) pentru un singur puncte de acces și vânzare.

Contactează-ne pentru configurarea unei oferte complet ( PC, casă de marcat fiscală, licențe software ) și personalizate pentru afacerea ta!