Search

Detalii Sistem de Securitate

 

 

Poți controla sistemul și ești anunțat de apariția unor evenimente oriunde te-ai afla.

Poți lua decizii de control de la distanța: blocare căi de acces, închideri sau deschideri vane de apă, comunicare cu firme de monitorizare etc.

Evident, toate aceste facilități sunt active și când ești acasă.

 

Integrarea cu ,,Case inteligente’’

Semnalele de la sistemele de securitate sunt interpretate de controlerele care gestionează celelate funcționalități ale casei: control iluminat, sunet, control acces. Stabilind mai multe nivele de securitate, în funcție de nivelul de alarmă, vor fi aprinse lumini perimetrale, monumentale, lumini interiore, mesaje vocale. După eliberarea zonelor, luminile se se vor stinge după un timp programat.

 

 

 

Elementele Sistemelor de securitate inteligente

 

Detecție a efracției și a incendiului

Senzori punctuali sau liniari cu tehnologii în IR și MW controlați de echipamente performante care gestionează scenariile de măsuri anti-efracție.

 

Supraveghere video
Instalate în exterior sau interior, camerele video transmit imagini care pot fi vizualizate de oriunde din lume de pe un telefon și generează semnale de alarmă dacă anumite zone prestabilite au sesizat mișcare

 

Control acces
Accesul prin uși, porți, turnichete, lifturi, etc. poate fi controlat prin sisteme electronice de control acces. Poți utiliza carduri și/sau coduri unice pentru a prestabili traseele în diferite zone pentru personalul autorizat. Cardurile de acces sunt unice și se pot lista rapoarte cu orele și zonele accesate în anumite perioade.

 

 

Pentru simulări ale sistemelor din CASA INTELIGENTĂ nu ezitați să ne contactați sau să ne vizitați la showroom-ul nostru.